Ανακοίνωση προς όλους/ες τους/τις φοιτητές/τριες (προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου & υποψ. διδάκτορες/ισσες): Διάθεση αδειών Microsoft Office365 για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας

Η καταχώριση των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών στην πλατφόρμα της Microsoft θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αποστολής αιτήματός τους (δλδ. από τ@ς ίδι@ς τ@ς ενδιαφερόμεν@ς)

στο helpdesk@uoc.gr, για να τους αποσταλούν τα στοιχεία πρόσβασης.

Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ΚΥΥΤΠΕ-ΠΚ (Εγχειρίδια του Office365): https://ict.uoc.gr/index.php/el/ypostiriksi/egxeiridia

Προσοχή:

Οι Γραμματείες δεν εκδίδουν λογαριασμούς και ούτε μπορούν να επιλύουν τεχνικά προβλήματα. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν οι οδηγίες, καθώς και το Τμήμα Υποστήριξης Χρηστών του ΚΥΥΤΠΕ

(είτε τηλεφωνικά στο 2810 – 39 33 12 καθημερινά και ώρες 08:00-16:00, είτε με email στο helpdesk@uoc.gr).

Λάβετε υπόψη σας:

α) Η άδεια χρήσης παραμένει ενεργή για τον λογαριασμό σας για όσο διάστημα έχετε την ιδιότητα του/της εν ενεργεία φοιτητή/-τριας.

β) H άδεια χρήσης είναι συνδρομητική, και θα ανανεώνεται κάθε ένα ή δύο χρόνια από το ίδρυμα.

γ) Σε καμία περίπτωση το Τμήμα δεν φέρει ευθύνη για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τα δεδομένα που αποθηκεύονται μέσω αυτής.

δ) Απαιτείται να έχετε απεγκαταστήσει κάθε άλλη έκδοση Microsoft Office που τυχόν είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

ε) Η εφαρμογή Teams και οι υφιστάμενες ομάδες στις οποίες συμμετέχετε μέχρι σήμερα, καθώς και η πρόσβαση στο Delos365 και τις εφαρμογές του, λειτουργούν με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας (αν τις χρειαστείτε κάντε εναλλαγή λογαριασμών). Το παραπάνω ισχύει και για υφιστάμενα αρχεία που ήδη έχετε στο Onedrive μέσω του ιδρυματικού λογαριασμού σας.