Εκδηλώσεις υποδοχής πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών: 7/10/20 με φυσική παρουσία και 10/10/20 διαδικτυακά

Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς,

εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω covid 19 και των πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται στους χώρους του Πανεπιστημίου το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας θα πραγματοποιήσει μια σύντομη εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης με φυσική παρουσία για τους πρωτοετείς φοιτητές που βρίσκονται στο Ρέθυμνο και μια εκτενέστερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στην οποία θα παρευρίσκονται όλοι οι διδάσκοντες και καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές.

Η εκδήλωση με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 στα αμφιθέατρα Α και Β των Διδακτηρίων της Φιλοσοφικής Σχολής της Πανεπιστημιούπολης του Ρεθύμνου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η εκδήλωση υποδοχής με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την τηλεδιάσκεψη μπορεί να συνδεθεί μέσω του link https://zoom.us/my/hist.arch.protoeteis.

Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδήλωση της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου με φυσική παρουσία παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί εδώ.

Καλή αρχή σε όλες και όλους.

Η Πρόεδρος του Τμήματος