24η Θερινή Συνάντηση Μεταπτυχιακών Φοιτητών Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρέθυμνο, 5-7 Ιουλίου 2019

Το Π.Μ.Σ. στη Σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία οργανώνει και φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι, στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου την Θερινή Συνάντηση Μεταπτυχιακών Φοιτητών Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας. Οι ετήσιες αυτές συναντήσεις έχουν ως στόχο την επικοινωνία, την ανταλλαγή ερευνητικής εμπειρίας και τον ανοιχτό επιστημονικό διάλογο ανάμεσα σε νέους ερευνητές από διαφορετικά πανεπιστήμια και ιστοριογραφικές παραδόσεις.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ή βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της διπλωματικής τους εργασίας, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ήθελαν να συμμετάσχουν με ανακοινώσεις διάρκειας 15-25 λεπτών, η θεματική των οποίων έχει σχέση με το ερευνητικό τους έργο. Μετά από κάθε ανακοίνωση ακολουθεί συζήτηση. Για τους ξενόγλωσσους ομιλητές είναι δυνατόν η ανακοίνωση να γίνει σε άλλη γλώσσα (κατά προτίμηση αγγλικά ή γαλλικά).
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά βιογραφικό σημείωμα και περίληψη του θέματος της ανακοίνωσής τους (όχι πάνω από μία σελίδα) ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ στις διευθύνσεις zei@uoc.gr ή kokkinakis@uoc.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 0030 6980609504 ή 28210-93117.

ΔΙΑΜΟΝΗ: όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν με χαμηλό κόστος στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο 74100), παρακαλούνται να στείλουν σχετική αίτηση προσδιορίζοντας τις ημέρες διανυκτέρευσης.

Πληροφορίες για παλαιότερες θερινές συναντήσεις:
http://old.history-archaeology.uoc.gr/…/summer-meetings.html

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.