Ανακοίνωση για τα εργαστηριακά μαθήματα πληροφορικής ΕΜ001 και ΕΜ005 (κος Μαριδάκης)

Το εργαστηριακό μάθημα αυτής της εβδομάδας (πρώτης εξαμήνου) για το ΕΜ001 (Δευτέρα 28/9) και ΕΜ005 (Τρίτη 29/9) δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω αφενός της καθυστέρησης ανακατασκευής του εργαστηρίου υπολογιστών και αφετέρου της αναμονής της ολοκλήρωσης των εγγραφών των πρωτοετών.

Μέσα στην εβδομάδα θα βγει πλήρης ανακοίνωση για ενημέρωση, εγγραφές και οργάνωση του μαθήματος.

Τα πρώτα μαθήματα θα φροντίσουμε να αναπληρωθούν.

Παρόλα αυτά καλό είναι όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στο εργαστήριο να επικοινωνήσετε μαζί μου ηλεκτρονικά με email από την πανεπιστημιακή σας δ/νση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

maridakis[at]uoc[dot]gr (όπου αντί για at:@ και dot: τελεία(.))

αναφέροντάς μου τα στοιχεία σας (έτος σπουδών, προηγούμενα εργαστηριακά μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει, γνώσεις υπολογιστών, ενδιαφέρον για το εργαστήριο).

Σε ποιους απευθύνεται: Αυτά τα μαθήματα είναι προαιρετικά και αφορούν φοιτητές όλων των εξαμήνων, αλλά καλό είναι να δηλώνονται από φοιτητές αρχικών ετών, το πρόγραμμα των οποίων δεν είναι ακόμα επιβαρυμένο με πρόσθετες υποχρεώσεις, σεμινάρια κλπ. Η επιτυχής συμμετοχή στο ΕΜ001 δεν είναι προαπαιτούμενο για το ΕΜ005, αλλά διευκολύνει αφάνταστα την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Να σημειωθεί ότι το μάθημα δεν υπολογίζεται στο βαθμό πτυχίου, αλλά ούτε και στο συνολικό αριθμό μαθημάτων για τη λήψη πτυχίου.

Φιλικά,

ο Διδάσκων Αλέξανδρος Μαριδάκης