Συνάντηση υποψηφίων διδακτόρων 2023 – Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

στη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

Το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει την ετήσια συνάντηση υποψηφίων διδακτόρων στη Μυτιλήνη στις 23-25 Μαΐου 2023.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης παρουσιάζονται με φυσική παρουσία ανακοινώσεις σε θέματα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας, Κοινωνιογλωσσολογίας, Οικονομίας και Πολιτικής Φιλοσοφίας που συνδέονται με τη διδακτορική έρευνα των συμμετεχόντων/ουσών. Προτεραιότητα θα δοθεί φέτος στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας των υποψηφίων διδακτόρων για επιμέρους κεφάλαια ή για το σύνολο της διατριβής. Ο χρόνος παρουσίασης της κάθε ανακοίνωσης είναι 20 λεπτά και ακολουθεί συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες/ουσες έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν μετά τη συνάντηση τις ανακοινώσεις τους και να τις υποβάλουν με τη μορφή επιστημονικού άρθρου στο ηλεκτρονικό περιοδικό Νέες Έρευνες (ΝΕ) του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (https://www.sah.aegean.gr/metaptychiakes-spoudes/didaktoriko-diploma/periodiko-nees-erevnes/) προς αξιολόγηση και δημοσίευση.

Με την πρόσκληση αυτή θα θέλαμε να καλέσουμε όσες και όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν έως 27 Ιανουαρίου 2023 την αίτηση συμμετοχής που μπορούν να βρουν ΕΔΩ μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Διεύθυνση αποστολής: Γραμματεία μεταπτυχιακών προγραμμάτων, κ. Αμανίδου, e-mail: tamanidou@aegean.gr, τηλ. 22510-36331. 

Αίτηση συμμετοχής για την Ετήσια Συνάντηση Υποψηφίων Διδακτόρων

Οι διοργανώτριες

Πηνελόπη Τοπάλη, Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια                                                               

Ελένη Γκαρά, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια                

Αίγλη Χατζούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια