Χειμερινό εξάμηνο 2022 | Ιταλική γλώσσα και ορολογία 010 (επίπεδο αρχαρίων) | Ανακοίνωση– ενημέρωση

Το μάθημα της ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 010 (ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ) θα προσφέρεται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνοκάθε Τετάρτη 11.30 -14.30 στην αίθουσα 3 της Φιλοσοφικής Σχολής.

Το μάθημα απευθύνεται σε αρχάριους φοιτητές και φοιτήτριες όλων των Σχολών και των Τμημάτων, δηλώνεται ως μαθήμα επιπλέον από τα υπόλοιπα του εξαμήνου (Κορμού και Κατεύθυνσης) και δεν προϋποθέτει καμία προγενέστερη γνώση της Ιταλικής γλώσσας. Η ενισχυτική διδασκαλία του μαθήματος για το επίπεδο 010 θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη στις 10.00 στην αίθουσα 12 της Φιλοσοφικής Σχολής.

Παρακαλούνται όσοι πρωτοετείς ή φοιτητές των προηγούμενων εξαμήνων επιθυμούν να δηλώσουν το μάθημα της Ιταλικής Γλώσσας και Ορολογίας του επιπέδου 010-ΑΡΧΑΡΙΩΝ για πρώτη φορά, να παραστούν στην 1η εκπαιδευτική συνάντηση του εξαμήνου η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα 12 της Φιλοσοφικής Σχολής την  28η  Σεπτεμβρίου στις 11.30 ή να δηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του μαθήματος στη διδάσκουσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (a.drakouli@uoc.gr).

                                                                            Η διδάσκουσα του μαθήματος                                                                                         Αθανασία Δρακούλη