Ανακοίνωση για τα εργαστηριακά μαθήματα πληροφορικής ΕΜ003 και ΕΜ006 (κος Μαριδάκης)

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,
κατά το εαρινό εξάμηνο 2020-2021 προσφέρονται τα Εργαστηριακά Μαθηματα ΕΜ003 και ΕΜ006:

ΕΜ003:
Προχωρημένες υπολογιστικές εφαρμογές και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Προσοχή: πρώτo μάθημα Δευτέρα 22/2/21- 9:15-11:30, μέσωMS-Teams Κωδικός (JoinTeam): ppipcnj
-ΕΜ006:
 “Εισαγωγικές δεξιότητες σε εφαρμογές γεωπληροφορικής (GIS) και σχεδίασης με χρήση υπολογιστή”

Προσοχή: πρώτο μάθημα Τρίτη 23/2/2021  – 09.15-11:30, μέσωMS-Teams Κωδικός (JoinTeam): zx18slj

Το εργαστηριακό μάθημα αυτής της εβδομάδας (πρώτης του εαρινού εξαμήνου) για το  ΕΜ003 (Δευτέρα 15/2) και ΕΜ006 (Τρίτη 16/2) δεν θα πραγματοποιηθεί, για να συγκεντρώσουμε όσους ενδιαφέρονται και να οριστικοποιήσουμε τις ώρες, αν για τους περισσότερους δεν είναι βολικές.  Θα φροντίσουμε να αναπληρωθούν.

Για αυτό καλό είναι ΑΜΕΣΑ όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στο εργαστήριο να επικοινωνήστε μαζί μου ηλεκτρονικά με email από την πανεπιστημιακή σας Δ/νση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

maridakis[at]uoc[dot]gr (όπου αντί για at:@ και dot: τελεία(.).

Αναφέροντας  μου τα στοιχεία σας (έτος σπουδών, προηγούμενα εργαστηριακά μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει, γνώσεις υπολογιστών, ενδιαφέρον για το εργαστήριο).

Σε ποιούς απευθύνεται: Αυτά τα μαθήματα είναι προαιρετικά και αφορούν φοιτητές όλων των εξαμήνων, αλλά καλό είναι να δηλώνονται από φοιτητές αρχικών ετών, το πρόγραμμα των οποίων δεν είναι ακόμα επιβαρυμένο με πρόσθετες υποχρεώσεις, σεμινάρια κλπ. Η επιτυχής συμμετοχή πιο πριν στο ΕΜ001 για το ΕΜ003 δεν είναι προαπαιτούμενο,  αλλά  διευκολύνει αφάνταστα την παρακολούθηση των εργαστηρίων.

Να σημειωθεί ότι το μάθημα δεν υπολογίζεται στο βαθμό πτυχίου, αλλά ούτε και στο συνολικό αριθμό μαθημάτων για τη λήψη πτυχίου.

Για το περιεχόμενο θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα μέσω της ιστοσελίδας των Μαθήματων στο Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης: https://elearn.uoc.gr. 

(Κάθε μάθημα έχει κλειδί πρόσβασης που θα το μάθετε από τον διδάσκοντα.)

Ο Διδάσκων,

Αλέξανδρος Μαριδάκης